Логистика и международен транспорт

Логистика и международен транспорт от фирма, която разбира от логистика. Ние предлагаме групажен транспорт в ЕС и ЕИО и в България. Оперираме и на Балканския полуостров към Румъния, Гърция и други страни от региона.

Решения за международен транспорт и логистика, както в България, така и в ЕС и ЕИО. Можем да предложим работещи решения за транспорт на товари по важните направления, но имаме възможност за транспорт и по направления, които са встрани от основните потоци.

Логистика

транспорт и логистика

транспорт и логистика

Специални услуги, за качествени транспортни услуги и логистика у нас и в чужбина. Предлагаме комплексни решения за транспорт на комплексни товари и групажен транспорт. Свържете с нас, за да получите решения за вашите нужди.

Транспорт и логистика за вас, транспорт с грижа за клиента Транспорт и логистика с транспортни услуги на високо ниво, за клиентите, които ценят качеството. Стремим се винаги да предоставяме на клиентите си качествени транспортни услуги и логистика. Представяме на вашето внимание групжана линия до Гърция.

Ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги. Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги, за транспортни и логистични услуги на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени. Предлагаме услуги: транспорт на малки пратки от 4.5кг до 4500 килограма.

Предлагаме международен транспорт по множество релации, като си партнираме с транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти най-добри цени. Работим неуморно, за да предоставим на своите клиенти най-добрата цена, към дадения момент, за транспортни услуги в България и международен транспорт.

Международен транспорт

Предлагаме комплексни решения за транспорт и логистика у нас и в ЕС. Когато говорим за международен транспорт, ние разбираме редовни групажни линии към ЕС и ЕИО, както и възможност за комплексни товари във всяко направление. Свържете се с нас, за да получите обслужване на най-високо ниво.

международен транспорт

Изберете международен транспорт, на добри цени, който да ви удовлетвори. Ние сме българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

  • Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги.
  • Намираме оптимални решения, за международен транспорт.
  • Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

За транспортни услуги у нас, както и за международните ни транспортни услуги си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени. Предлагаме всички видове транспортни услуги с автомобилен транспорт, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване. Извършваме: транспорт на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия.

Групажен транспорт

Когато става дума за групажен транспорт на дребни товари, ние сме на ваше разположение с редовни линии в България, ЕС и ЕИО. Ние разбираме от транспорт и логистика. Не твърдим че сме най-добрите на пазара за транспортни услуги, но предоставяме услуги за транспорт и логистика високо ниво, при това на изключително разумни цени. Предлагаме всички видове транспорт с товарни автомобили, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване.

Извършваме: транспорт на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспорт и логистика от и до всяка точка на България и Международен транспорт в Европа. Предлагаме всички видове международен транспорт към ключовите за българския бизнес направления – ЕС, ЕИС и Обединено кралство. Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги.

Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари/ADR/, както и хладилни товари при най-добри условия. Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

Задайте своя въпрос

Вашите товари са наша грижа

Партньори

Имате нужда от гаражни врати?