Транспортни фирми за превоз на стоки

Транспортни фирми за превоз на стоки в България и ЕС. Ние предлагаме транспортни услуги и логистика в България и ЕС на разумни цени. Изберете нас за свой партньор, за превоз на стоки – транспорт с една от най-добрите транспортни фирми.

Когато се нуждаете от превоз на стоки, които са значителни по обем и то регулярно, на разумна цена – вие сте на правилното място. Ние сме сред транспортните фирми, които могат да предложат наистина високо качество.

Транспортни фирми

транспортни фирми

Когато търсите добри транспортни фирми у нас, може да разчитате на наистина добро качество при нас. Ние сме от тези транспортни фирми, които се стремят да създадат добри и трайни отношения със своите клиенти – и успяваме.

Транспортните фирми извършващи пълен набор от транспортни услуги (по суша, въздух и вода) са гръбнака на международния транспортен поток. Фирмите с предмет на дейност транспорт предоставят средства (камиони, влакове, кораби, самолети и други), за транспортир на товари.

Като част от Европейския съюз, българските фирми си партнират и конкурират в предоставянето на Транспортни услуги с превозвачи както от съюза, така и от останалите страни в Европа.

За да предоставим добри транспортни услуги на своите клиенти, ние си партнираме с добрите транспортни фирми у нас и в чужбина. Предоставяме качествени транспортни услуги: организираме товарен транспорт, за пратки с големи вариации в размерите: „от кашон до камион“.

Групажен транспорт Румъния

При нас може да получите изключително добра цена за групажен транспорт на товари от България до Румъния (от София до Букурещ и обратно). Свършете се с нас, за да получите актуална цена!

Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг. Транспорт до Румъния / Групажен транспорт до Румъния от България Групажен транспорт към Румъния Групажен транспорт към Румъния Ежедневна групажна линия от София до Букурещ. Групажен транспорт към Румъния, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Групажен транспорт към Румъния

Групажен транспорт към Румъния

Ние организираме транспорт до Румъния (основно град Букурещ), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Румъния. Транспорт от Румъния / Групажен транспорт от Румъния до България, за превоз на различни стоки.

Ежедневна групажна линия от Букурещ до София. И след това до всяка точка на България. Организираме превоз на стоки за своите клиенти транспорт на товарите от Румъния / и групажен транспорт към Румъния/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.

Групажен транспорт към Румъния Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Букурещ. Имаме групажна линия от София до Букурещ, както и обратното направление – групажна линия от Букурещ към София. Научете още за предлагания от нас групажен транспорт към Румъния в текста по-долу.

При необходимост извършваме групажни товари, за превоз на стоки и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Румъния. Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. С гордост заявяваме, че сме добрият спедитор, когато имате нужда от превоз на товари от България към Румъния или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Румъния Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, Ние сме вашия партньор, за групажен транспорт към или от Румъния. Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажен транспорт към Румъния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

Задайте своя въпрос

Вашите товари са наша грижа

Партньори

Имате нужда от гаражни врати?