Групажен транспорт в България и цяла Европа

Групажен транспорт в България и цяла Европа от фирма със знания и опит в транспорта и логистиката. Ние знаем как да сме ви от полза.

Предоставяме качествени транспортни услуги в България и страните от ЕС. При нас може да разчитате, че ще получите добра цена, за групажен транспорт от България към основни дестинации в ЕС, включително съседни страни като Румъния и Гърция.

Групажен транспорт

групажен транспорт

групажен транспорт

Предоставяме услуги, за групажен транспорт на товари, които не изискват наемане на цял камион. При нас може да разчитате на добри цени, за групажни превози както в България, така и международен транспорт. Качеството на транспортни услуги, което предоставяме ще ви изненада приятно.

Предлагаме групажен транспорт от и до България по основните европейски направления: групаж до Германия, групаж до Гърция, групаж до Испания и други. Изберете услуга по вашето направление, а организацията е наша грижа. Ние поставяме вашите интереси на първо място.

Предлагаме групажен транспорт със следните превозни средства:

  • Големи камиони: 120 кубически метра скачени камиони;
  • Среден размер: 90 кубически метра. Прицеп (13.6 метра);
  • Солови автомобили: от 3 до 7 тона полезен товар;

Не поддържаме редовни трасета по вътрешно европейски релации, за това можете да поръчате групажен и стандартен транспорт от и до точки в ЕС само с предварителна заявка. da-logistica.com предоставя услуга за групаж на товари само при възможност.

Транспортни услуги

Когато имате нужда от транспортни услуги е важно да подберете фирма, която може да извърши необходимия ви транспорт в точното време, както е договорено. Ние можем да го направим.

транспортни услуги

транспортни услуги

Ние сме шампиони в качеството на транспортни услуги като групажен транспорт в България от точка А до точка Б. Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги. Извършваме разнообразни превози на насипни, комплексни товари, малки товари с размер на европалет. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди, а ние от своя страда да предложим отлично решение в желаните от вас срокове.

Ние сме специалисти в логистиката и може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари (ADR), както и хладилни товари при най-добри условия.

За стандартни като време, транспортни услуги използваме сухопътни превози, а за експресни въздушен транспорт. Предлагаме качествени услуги, за международен транспорт по предпочитания от вас начин. В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги между произволни точки в България с товарни автомобили, по вода (по река Дунав), въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

Обяснете на нашите специалисти по логистика какви са вашите нужди (по телефона или ни изпратете запитване), а ние ще намерим най-доброто решение за вас, а останалото оставете на нас. Ние знаме всичко важно, за транспортните услуги на най-високо ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

Задайте своя въпрос

Вашите товари са наша грижа

Партньори

Имате нужда от гаражни врати?