Транспортни услуги и логистика

Транспортни услуги и логистика в страната и ЕС. Осигуряваме надежден транспорт на цели товари и групаж на малки товари, транспортни услуги с безопасни, опасни и хладилни товари.

Благодарим ви, че отново сте с блогът за транспортни услуги и логистика. В днешния материал ще разкажем за нашите транспортни услуги и логистика.

Транспортни услуги

транспортни услуги

транспортни услуги

Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги. Извършваме разнообразни превози на насипни, комплексни товари, малки товари с размер на европалет. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди, а ние от своя страда да предложим отлично решение в желаните от вас срокове. Ние сме специалисти в логистиката и може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари (ADR), както и хладилни товари при най-добри условия.

За стандартни като време, транспортни услуги използваме сухопътни превози, а за експресни въздушен транспорт. Предлагаме качествени услуги, за международен транспорт по предпочитания от вас начин. Не твърдим че сме най-добрите на пазара за транспортни услуги, но предоставяме услуги за транспорт и логистика високо ниво, при това на изключително разумни цени. Предлагаме всички видове транспорт с товарни автомобили, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване.

Извършваме транспортните си услуги по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. Попитайте нашите спедитори, за транспорт по слабо натоварени направления, в нашата страница за контакти.

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

Логистика

Транспорт и логистика с транспортни услуги на високо ниво, за клиентите, които ценят качеството. Стремим се винаги да предоставяме на клиентите си качествени транспортни услуги и логистика. Представяме на вашето внимание групжана линия до Гърция:

  • Ежедневна групажна линия от София до Солун. Групажен транспорт към Гърция, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги. Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги, за транспортни и логистични услуги на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Предлагаме всички видове транспортни услуги с автомобилен транспорт, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване. Извършваме: транспорт на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни и логистични услуги от и до всяка точка на България и Международен транспорт в Европа, страните от бившия СССР, САЩ и Китай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

Задайте своя въпрос

Вашите товари са наша грижа

Партньори

Имате нужда от гаражни врати?