Добрите цени на международния транспорт имат един адрес „ДА-ЛОГИСТИКА“

На днешния ден през 1885 година, в Пирот е сключено примирието, с което се слага край на Сръбско-българската война. Днес за радост живеем в мирно време и за народите на Балканите е важно да има качествен международен транспорт и транспортни услуги на добри цени, както за търговците, така и за пътуващите.

 

Когато става дума за добри цени на транспортните услуги, в частност на международен транспорт – „ДА-ЛОГИСТИКА” е естествен партньор.

 

Транспортни услуги

Предлагаме висококачествени транспортни услуги както за направление в България, така и в чужбина (международен транспорт). По всички направления оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

 

Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета.

 

Международен транспорт

В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги в страната и международен транспорт с товарни автомобили, по вода, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

„ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

 

avtostradaОсигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги.
Намираме оптимални решения, за международен транспорт.
Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

 

Работим усърдно, за да дадем на своите клиенти най-добрите цени за международен транспорт, както и за транспортните услуги в България.

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

Задайте своя въпрос

Вашите товари са наша грижа

Партньори

Имате нужда от гаражни врати?

Асфалтиране в София.