Предлагаме редовна линия – групажен транспорт към Италия. Имаме линия към северна Италия в град Милано и групажна линия към южна Италия – до град Рим.

Възползвайте се от нашата редовна групажна линия към Италия, за превоз на опасни, безопасни и товари нуждаещи се от хладилен транспорт.

Групажен транспорт от Италия

групажен транспорт Италия

Групажен транспорт от Италия и до Италия

Предлагаме редовна линия от Италия към България – София. Научете всичко, за групажен транспорт, който предлагаме.

Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. Може да се каче, че сме спедиторът, когато имате нужда от превоз на товари от България към Италия или обратно.

Групажен транспорт към Италия, на товари изискващи хладилен транспорт

При нас можете да поръчате групажен транспорт на товари изискващи хладилен режим – от България към Италия. Свържете се с нашите спедитори, за да получите най-добра цена в конкретния момент по вашето направление.

Групажен транспорт от Италия към България

Предлагаме групажен транспорт от Италия към България, като началната точка у нас е София, а след това товарите се разпределят към дестинацията желана от клиента.

Защо да изберете нашите транспортни услуги?

Предоставяме качествени услуги, за транспорт и логистика в България и ЕС. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – опитайте нашите качествени услуги.

Не твърдим че сме най-добрите на пазара за транспортни услуги, но предоставяме услуги за транспорт и логистика високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Предлагаме всички видове транспорт с товарни автомобили, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване.

Извършваме: транспорт на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия.

Транспорт и логистика от и до всяка точка на България и Международен транспорт в Европа.

Предлагаме всички видове международен транспорт към ключовите за българския бизнес направления – ЕС, ЕИС и Обединено кралство. Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги.

Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари/ADR/, както и хладилни товари при най-добри условия.

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR


Вижте услугата, за поддръжка на сайт на нашите партньори.

транспортни услуги

Направете запитване, за транспортни услуги у нас или в чужбина още сега.

  Контакти

  Телефон: +359888726208
  Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

  Работно време на офиса
  от 09 – 17,30 часа
  Понеделник до Петък

  N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

  Задайте своя въпрос

  Вашите товари са наша грижа

  Партньори

  Имате нужда от гаражни врати?

  Асфалтиране в София.