Групажен транспорт към Испания – поддържа групажна линия от България към Испания. Отправната точка в България е град София, а основната крайна точка в Испания е Барселона.

Научете всичко, за групажен транспорт, който предлагаме, свържете се с нашите служители, ще се постараем да организираме за Вас групаж на товари по необходимото направление.

Цена за групажен транспорт на товари от България до Испания (от София до Барселона и обратно)

Свържете се с нас, за да получите актуална цена!

* Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг.

Транспорт до Испания / Групажен транспорт към Испания от България

 • групажен транспорт Испания

  Испания групажен транспор

  Ежедневна групажна линия от София до Барселона. Групажен транспорт към Испания, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Ние организираме транспорт до Испания (основно град Барселона), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Испания.

Транспорт от Испания / Групажен транспорт от Испания до България

 • Групажна линия от Барселона до София. И след това до всяка точка на България.

Организираме за своите клиенти транспорт на товарите от Испания / и групажен транспорт към Испания / и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.

Още за групажната линя от София до Барселона и от Барселона до София

Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Солун. Имаме групажна линия (Групажен транспорт към Испания), както и обратното направление – групажна линия от Солун към София. Научете още за предлагания от da-logistica.com групажен транспорт към Испания в текста по-долу.

При необходимост извършваме групажни товари и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Испания .

Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. Свържете се с нас, когато имате нужда от превоз на товари от България към Испания или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Испания

Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, Ние сме вашия партньор, за групажен транспорт към или от Испания . Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажната ли транспортна към Испания .

Защо да изберете нашите транспортни услуги?

Предоставяме качествени услуги, за транспорт и логистика в България и ЕС. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – опитайте нашите качествени услуги.

Не твърдим че сме най-добрите на пазара за транспортни услуги, но предоставяме услуги за транспорт и логистика високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Предлагаме всички видове транспорт с товарни автомобили, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване.

Извършваме: транспорт на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия.

Транспорт и логистика от и до всяка точка на България и Международен транспорт в Европа.

Предлагаме всички видове международен транспорт към ключовите за българския бизнес направления – ЕС, ЕИС и Обединено кралство. Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги.

Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари/ADR/, както и хладилни товари при най-добри условия.

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR


Вижте услугата, за поддръжка на сайт на нашите партньори.

транспортни услуги

Направете запитване, за транспортни услуги у нас или в чужбина още сега.

  Контакти

  Телефон: +359888726208
  Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

  Работно време на офиса
  от 09 – 17,30 часа
  Понеделник до Петък

  N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

  Задайте своя въпрос

  Вашите товари са наша грижа

  Партньори

  Имате нужда от гаражни врати?

  Асфалтиране в София.