Групажен транспорт към Гърция

Групажен транспорт към Гърция – поддържа групажна линия от България към Гърция. Отправната точка в България е град София, а основната крайна точка в Гърция е Солун.

Ново – групажен транспорт към Атина и градовете между Солун и Атина

групажен транспорт към Гърция

Групажен транспорт от и към Гърция

При нас можете да поръчате групажен транспорт по следното направление: Катерини, Лариса, Волос, Алмирос, Ламия, Тива, Ахарнес.

Научете всичко, за групажен транспорт, който предлагаме, свържете се с нашите служители, ще се постараем да организираме за Вас групаж на товари по необходимото направление.

Цена за групажен транспорт на товари от България до Гърция (от София до Солун и обратно)

Свържете се с нас, за да получите актуална цена!

* Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг.

Транспорт до Гърция / Групажен транспорт до Гърция от България

 • Ежедневна групажна линия от София до Солун. Групажен транспорт към Гърция, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Ние организираме транспорт до Гърция (основно град Солун), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Гърция.

Транспорт от Гърция / Групажен транспорт от Гърция до България

 • Ежедневна групажна линия от Солун до София. И след това до всяка точка на България.

Организираме за своите клиенти транспорт на товарите от Гърция / и групажен транспорт към Гърция/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.

Групажен транспорт към Гърция

Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Солун. Имаме групажна линия от София до Солун, както и обратното направление – групажна линия от Солун към София. Научете още за предлагания от нас групажен транспорт към Гърция в текста по-долу.

При необходимост извършваме групажни товари и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Гърция.

Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. От София до Солун и от Солун до София с добрият спедитор, когато имате нужда от превоз на товари от България към Гърция или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Гърция

Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, изберете нас за свой партньор, за групажен транспорт към или от Гърция. Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажен транспорт към Гърция.

 

Защо да изберете нашите транспортни услуги?

Предоставяме качествени услуги, за транспорт и логистика в България и ЕС. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – опитайте нашите качествени услуги.

Не твърдим че сме най-добрите на пазара за транспортни услуги, но предоставяме услуги за транспорт и логистика високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Предлагаме всички видове транспорт с товарни автомобили, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване.

Извършваме: транспорт на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия.

Транспорт и логистика от и до всяка точка на България и Международен транспорт в Европа.

Предлагаме всички видове международен транспорт към ключовите за българския бизнес направления – ЕС, ЕИС и Обединено кралство. Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги.

Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари/ADR/, както и хладилни товари при най-добри условия.

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR


Вижте услугата, за поддръжка на сайт на нашите партньори.

транспортни услуги

Направете запитване, за транспортни услуги у нас или в чужбина още сега.

  Контакти

  Телефон: +359888726208
  Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

  Работно време на офиса
  от 09 – 17,30 часа
  Понеделник до Петък

  N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

  Задайте своя въпрос

  Вашите товари са наша грижа

  Партньори

  Имате нужда от гаражни врати?

  Асфалтиране в София.