Честита баба Марта на клиентите, партньорите на фирмата и всички българи!

Международен транспорт от българска компания с опит в транспорта на различни товари – опасни, безопасни, изискващи хладилен транспорт.

Предлагаме международен транспорт предимно в Европа, както и редовен групажен транспорт към съседните страни и западна Европа.

международен транспорт и логистика
международен транспорт и логистика

Кои сме ние? Българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги – групажен транспорт по всички значими направления в Европа.

Намираме оптимални решения, за международен транспорт на опасни и безопасни товари. Групажен транспорт към Румъния и Гърция.

Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Международен транспорт

За транспортни услуги за транспорт у нас и за международен транспорт си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени.

Изберете международен транспорт, на добри цени, който да ви удовлетвори. Извършваме международен транспорт по всички значими дестинации в Европа, Близкия изток и Азия, както и по много по-слабо натоварени трасета в Северна Африка и Северна Америка.