Международен транспорт

Международен транспорт от da-logistica.com – сигуроност на товарите, лично отношение към клиента. Групажен транспорт за Вас!

Предлагаме пълен набор от услуги за международен транспорт и логистика, както и транспортни услуги в България.

Извършваме транспортни услуги по всички значими дестинации в Европа, Близкия изток и Азия, както и по много по-слабо натоварени трасета в Северна Африка и Северна Америка.

Международен транспорт с безопасни и опасни товари

Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия, за нашите клиенти.

международен транспорт
международен транспорт

Предлагаме международни транспортни и логистични услуги, като си партнираме с някои от най-добрите транспортни фирми у нас, за да предоставим възможно най-добра услуга, на най-добри цени.

Изберете международни превози, на добри цени, който да ви удовлетвори.

 

Ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги.

Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги за транспорт и логистика на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.

Международен транспорт с нас  – кои сме ние?

Ние сме българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

  • Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги.
  • Намираме оптимални решения, за международни превози.
  • Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Наши партньори

Специалисти в къртачните услуги и Кърти Чисти Извозва на най-добри цени в София.
Ако търсите най-добри цени за пране на мека мебел в София се обадете.
Качествена и на разумна цена поддръжка на сайт, обадете се.
Имате проблем със запушени канали? Обадете се на специалистите в отпушване на канали в София.