Изгодни цени за групажен транспорт към Румъния

На вниманието на всички, които се интересуват от транспорт на товари – цели или групажен транспорт от България до Румъния и обратно: фирма Да-Логистика Груп има специални предложения – свържете се с нас, за да получите подробности.

 

Предлагаме изгодни цени, за транспорт на цели товари и групажен транспорт към Румъния. Ние предлагаме най-добри условия, за групажни превози по направлението София – Букурещ и Букурещ – София. Свържете се с нашите консултанти, за да получите оферта.

Цена за групажен транспорт на товари от България до Румъния (от София до Букурещ и обратно)

Цена за транспорт на евро палет по направлението: от София до Букурещ или от Букурещ до София е на атрактивната цена от 150.00 лв. без ДДС, както и 150.00 лв., за транспорт до всяка друга точка на България.

* Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг.

Транспорт до Румъния / Групажен транспорт до Румъния от България

  • Ежедневна групажна линия от София до Букурещ. Групажен транспорт към Румъния, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Ние организираме транспорт до Румъния (основно град Букурещ), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Румъния.