Групажен транспорт към Италия

Групажен транспорт и логистика от „Да-Логистика“. Предлагаме групажен транспорт към Гърция, групажен транспорт към Италия, групажен транспорт към Румъния.

Групажен транспорт и логистика

Ние предлагаме услугата групажен транспорт на добри цени от София към страните от Европейския съюз.

Направления за групажен транспорт към следните страни:

Интересувате се от групажен транспорт по други направления? Направете запитване към нашите оператор: тел: 024410864; моб. 0884176979.

 

групажен транспорт от Гърция
групажен транспорт от Гърция

Предлагаме групажен транспорт от и до България по основните европейски направления: групаж до Германия, групаж до Гърция, групаж до Испания и други.

 

Изберете услуга по вашето направление, а организацията е наша грижа. Ние поставяме вашите интереси на първо място.

 

Групаж на товари и транспорт по вътрешно европейски направления

Не поддържаме редовни трасета по вътрешно европейски релации, за това можете да поръчате групажен и стандартен транспорт от и до точки в ЕС само с предварителна заявка. „ДА-ЛОГИСТИКА Груп“ предоставя услуга за групаж на товари само при възможност.

 

За поръчка на транспорт между точки в ЕС различни от направления от и към България – моля пишете на office@da-logistica.com или се свържете с нашите консултанти на телефоните на фирмата.

 

И още за услугите на фирмата – транспортни услуги в чужбина, транспорт и логистика на разумни цени.

 

Транспортни услуги в чужбина – международен транспорт

Извършваме международен транспорт по всички значими дестинации в Европа, Близкия изток и Азия, както и по много по-слабо натоварени трасета в Северна Африка и Северна Америка.

За стандартни като време, транспортни услуги използваме сухопътни превози, а за експресни въздушен транспорт. Предлагаме качествени услуги, за международен транспорт по предпочитания от вас начин.

 

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.