Предлагаме логистика и транспортни фирми и услуги. Нашите транспортни услуги са на най-високо ниво, при запазване на качество и цена – изберете нас сега.

Уважаеми клиенти, при нас можете да намерите изключително изгодни цени за транспорт и логистика. Логистика и транспорт на най-добри цени в България.

Логистика и транспортни фирми и услуги

логистика и транспорт
логистика и транспорт

Ние предоставяме качествени услуги за Логистика и транспортни фирми и услуги в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги.

Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги за транспорт и логистика на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.


Нашите транспортни услуги

Предлагаме всички видове Логистика и транспортни фирми и услуги с автомобилен транспорт, морски транспорт – контейнерен, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт и митническо обслужване.

Извършваме: транспорт на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия.

Какви транспортни услуги предлагаме?

Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги: транспорт на цели товари, групажни товари, опасни товари/ADR/, както и хладилни товари при най-добри условия.

Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. Попитайте нашите спедитори, за транспортни услуги по слабо натоварени направления, в нашата страница за контакти.

 

Транспортни услуги в чужбина – международен транспорт

Извършваме международен транспорт по всички значими дестинации в Европа, Близкия изток и Азия, както и по много по-слабо натоварени трасета в Северна Африка и Северна Америка.

За стандартни като време, транспортни услуги използваме сухопътни превози, а за експресни въздушен транспорт. Предлагаме качествени услуги, за международен транспорт по предпочитания от вас начин.

 

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

 


Наши партньори:

Макар и рядко, при преустройства в дома или офиса, се налага да се разруши старото и да се съгради нещо ново. При разрушаването особено на стени (къртене на бетон) се налага да се използва специализирана техника.

Поръчайте къртачни услуги от фирма за кърти чисти извозва и си спестете време и грижи.

Услуги на фокус: къртачни услуги на най-добри цени в София.