България в Обществото на народите

На днешния ден през 1920 година България става член на Обществото на народите – наследена 25 години по-късно от ООН (организация на обединените нации). Този акт помага на страната ни да се отърси от международната изолация след трите неуспешни войни. Това открива и пътя пред търговията, транспортните услуги със съседите – международния транспорт.

 

Транспортни услуги от ДА-ЛОГИСТИКА

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

 

Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета.

 

Международен транспорт от ДА-ЛОГИСТИКА

В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги в страната и международен транспорт с товарни автомобили, по вода, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

 

„ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

 

Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги.
Намираме оптимални решения, за международен транспорт.
Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.