Увлечени от справянето с икономическата криза, забравяме че до не отдавна България бе една много по-изостанала страна. В последните години наите транспортни фирми догонват икономически по-развиите ни съседи. Може да се каже, че транспортните фирми в България предоставят по-изгодни цени и високо обслужване от транспортните фирми в „стара Европа“.

 

Предимство за българските транспортни фирми, предоставящи транспортни услуги в ЕС е, че цената на труда е все още сравнително ниска. Дрго предимство за транспортни фирми регистрирани у нас е, че данъците са сравнително ниски, а горивата на приемлива цена.

 

Още за транспортни фирми в България

Транспортните фирми извършващи пълен набор от транспортни услуги (по суша, въздух и вода) са гръбнака на международния транспортен поток. Фирмите с предмет на дейност транспорт предоставят средства (камиони, влакове, кораби, самолети и други), за транспортир на товари.

 

Защо да изберете нас пред другите транспортни фирми?

За да предоставим добри транспортни услуги на своите клиенти, ние си партнираме с добрите транспортни фирми у нас и в чужбина. Предоставяме качествени транспортни услуги: организираме товарен транспорт, за пратки с големи вариации в размерите: „от кашон до камион“.