Международен транспорт с отстъпка

По повод празника на една от най-добрите транспортни фирми – „ДА-ЛОГИСТИКА“ награждава своите клиенти със специални отстъпки до края на годината.

 

Кои сме ние?

“ДА-ЛОГИСТИКА” е фирма специализирана в управлението на транспортни услуги в България и чужбина. Ние сме сред добрите транспортни фирми, при нас работят висококвалифицирани служители с дългогодишен опит в управление на транспортни услуги, богата практика в областта на логистиката и международния транспорт.

 

Предлагаме пълен набор от услуги за международен транспорт и логистика.

 

Извършваме транспортни услуги по всички значими дестинации (в Европа, Близкия изток и Азия), както и по много по-слабо натоварени трасета (Северна Африка и Северна Америка).

 

Международен транспорт от най-добрите на разумни цени

 

Защо да изберете международен транспорт от „ДА-ЛОГИСТИКА”? Защото „ДА-ЛОГИСТИКА” е стабилна българска компания, оперираща на пазара за международен транспорт и логистика.
Нашите усилия са насочени в посока – осигуряване на клиентите ни – изгодни условия, за транспортни услуги на клиентите и партньорите ни.

 

Стремежа ни е да предложим оптимални решения, за международен транспорт.
Подхождаме индивидуално и намираме пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

 

Международен транспорт – качествени услуги на разумни цени

 

За транспортни услуги в страната и международен транспорт – партнираме с български и международни транспортни фирми и логистични оператори.

Свързани публикации