Международен транспорт и складови площи

Желаете ли да оптимизирате своя бизнес? Ние предлагаме услугата складови площи, заедно с транспортни услуги и международен транспорт.

Какво е важното? Предоставяме на своите клиенти складови помещения подходящи, за товари от: най-малко един европалет.

 

И се ангажираме с …. Наш ангажимент е да подберем подходящо помещение, за да удовлетворим всички всички ваши изисквания.

 

Предоставяме складови площи, както в Обикновени складове и Под митнически контрол.

 

Складовете са модерни и предлагат пълнен комплект услуги за товаро-разтоварни операции.

Предлагаме пълен набор от услуги за международен транспорт и логистика. Извършваме транспортни услуги по всички значими дестинации в Европа.

За транспортни услуги за транспорт у нас и за международен транспорт си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени.

В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

 

Ако търсите транспортни фирми – изберете нас. “ДА-ЛОГИСТИКА” е фирма специализирана в управлението на транспортни услуги и логистика. Ние сме оператор на транспортни услуги в България и международен транспорт.

 

 

Транспортни услуги от ДА-ЛОГИСТИКА

 

Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. Предлагаме пълен набор от транспортни услуги и логистика в България, както и международен транспорт.