Честит празник от фирма за транспортни услуги

Транспортни услуги от фирма за транспорт и логистика. Честит празник Богоявление на всички християни!

Клиентите ни могат да избират между стандартни и експресни транспортни услуги. Вижте повече в материала по-долу или се свържете с нас по телефона или посредством формата ни за контакти.

транспортни услуги в България и ЕС
транспортни услуги в България и ЕС

Какви транспортни услуги предлагаме?

Може да ни се доверите за следните видове транспортните услуги: транспортиране на цели товари, групажни товари (групажен транспорт), опасни товари/ADR/, както и хладилни товари при най-добри условия.

Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета.

Свържете се с нашите спедитори, за транспортните ни услуги по слабо натоварени направления, в нашата страница за контакти.

Транспортни услуги в чужбина – международен транспорт

Извършваме международен транспорт по всички значими дестинации в Европа, Близкия изток и Азия, както и по много по-слабо натоварени трасета в Северна Африка и Северна Америка.

За стандартни като време, транспортни услуги използваме сухопътни превози, а за експресни въздушен транспорт. Предлагаме качествени услуги, за международен транспорт по предпочитания от вас начин.

В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги между произволни точки в България с товарни автомобили, по вода (по река Дунав), въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.

Ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги.

Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги за транспорт и логистика на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.


Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

Контакти

Телефон: +359888726208
Ел. Поща: sofia@da-logistica.com

Работно време на офиса
от 09 – 17,30 часа
Понеделник до Петък

N.B. За информация, за движението на вашия товар извън работното време на офиса, моля свържете се с вашия клиент мениджър.

Задайте своя въпрос

Вашите товари са наша грижа

Партньори

Имате нужда от гаражни врати?