Изгоден транспорт към Румъния

Да Логистика Груп предлага изгодни цени, за транспорт на групажни и цели товари между България и Румъния. Свържете се с наш консултант, за да получите оферта за вашия транспорт.

Честит празник – 9 май

Да, девети май е празник на ЕС. Всичко започва с решението за създаването на Европейската общност за въглища и стомана, която по-късно става Европейски съюз, а в него има свободно движение на хора, стоки, капитали и услуги. Без тази свобода всичко останало би било много различно от реалностите на днешния ден. За това ние от …
Продължава…

Честит ден на труда!

Уважаеми клиенти и партньори на „Да-Логистика Груп“, уведомяваме Ви, че на 01.05.2018 година, фирмата ще осигури дежурни екипи, които да обслужват нашите клиенти.

Изгодни цени за групажен транспорт към Румъния

Предлагаме изгодни цени, за транспорт на цели товари и групажен транспорт към Румъния. Ние предлагаме най-добри условия, за групажни превози по направлението София – Букурещ и Букурещ – София. Свържете се с нашите консултанти, за да получите оферта.

Работим усилено за Вас

Работим усилено, за да предложим най-добрите услуги на пазара за транспорт на цели товари и групажен транспорт.

Христос воскресе!

Екипът на „Да-Логистика Груп“ пожелава светъл празник на всички християни!  

Групажен транспорт към Румъния – какво трябва да знаем?

„Да-Логистика груп“ организира за своите клиенти транспорт на товарите от Румъния / и групажен транспорт към Румъния/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.

Групажен транспорт до важни дестинации в Европа

„Да-Логистика Груп“ организира транспорт до всички важни за българския бизнес дестинации.

Представяме на вашето внимание цените, за групажен транспорт по направленията:

Търсим нови колеги за отдел Спедиция

Ако сте човек, който не се бои от предизвикателства, ако обичате да говорите по телефона, не изпадате в паника в критични ситуации, обичате да се учите, но и не се боите от рутината – то може би сте подходящ за да продължите кариерата си в „Да Логистика Груп“.

Тежка пътна обстановка в страната

Усложнена пътна обстановка в почти цялата страна, на някои места има ограничения.